google untuk proksi

Posted by Abu bakar on 05:40 AM, 04-Feb-12

Salam 1 dunia maya.Hakhak.ok masuk alamatni dkt mana2 proksi,anongoogle.com.Web ni memang google punya cuma tampilan web ni klasik je. Ini dia aku serta kan link terus.http://anongoogle.com.Ok lah itu je.Maklumlah aku ni tak pandai buat karangan ni. Hehe. -- Via MebApp.com

plood

Posted by Abu bakar on 03:48 AM, 15-Jan-12

●←↖↓○↑↘→●←↖↓○↑↘→●←↖↓○↑↘→●←↖↓○↑↘→●←↖↓○↑↘→●←↖↓○↑↘→●←↖↓○↑↘→●←↖↓○↑↘→●←↖↓○↑↘→●←


【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】【★☆】
。☆。祝。☆。★。\|/。★★。/|\ 。★。☆。日。☆。 ★。/|\。★。☆。日。☆ 。 ★。\|/。★★。/|\。★ ™
♂♀☆★♥♣♦♠▲◎●○◇□■TEL№⊙①②③④⑤⑥⑦⑧⑨⑩ˇˊˋ˙〃【】_『『』【】〖〗₪
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

tahukah anda bahagian 1

Posted by Abu bakar on 09:44 AM, 10-Jan-12

salam 1 malaysia,buat para bloger.Sebelumnya saya ucapkan terima kasih sebesar2 nya kerana sudi berkunjung ke blog saya.Ok lah terus ke postnya. sebelum menjadi penakluk teragung dunia.Genghis khan asalnya cuma seorang pengembala kambing. 2.Semua cecair yang bergerak bebas di dunia akhirnya berubah menjadi bulat.Keadaan ini berlaku disebabkan tekanan yg dialaminya di setiap permukaanya. 3.Kedudukan awan adalah lebih tinggi pada siang hari berbanding pada waktu... [Read More]

Free surf with maxis<default browser>

Posted by Abu bakar on 08:43 AM, 10-Jan-12

http://maxis.mobby.me.freecgiproxy.net/cgi-bin/nph-proxy.cgi/000000A/http/dausi.mywapblog.com ganti dausi.mywapblog.com ke url tujuan mrgreen -- Via MebApp.com